AURINKOPANEELIT MÖKILLE

Katso myös nämä...

Aurinkopaneeli on mökille oiva sähköntuotannon ratkaisu, jolla on monia etuja: ympäristöystävällisyys, edullisuus, käyttövarmuus... Siksi yhä useampi mökinomistaja päättää ratkaista mökin sähköntarpeen aurinkopaneeleilla.

Aurinkopaneeli sopii niin pienen kuin suurenkin mökin sähköntarpeeseen

Mökkien varustelutaso on usein vaatimaton: mökille on kenties hankittu vain valot ja muut välttämättömimmät sähkölaitteet. Siksi sähköntarve on mökillä yleensä selvästi pienempi kuin kotona. Tällöin mökin sähköntarpeen voi ratkaista varsin pienelläkin panostuksella aurinkopaneeleihin.

"Mökin sähköntarpeen voi ratkaista varsin pienelläkin panostuksella aurinkopaneeleihin."

Kuitenkin yhä useampi haluaa varustella mökkinsä lähes yhtä kattavasti kuin kotinsa. Kodinkoneiden lisäksi myös mökin ympärivuotinen käyttö ja lämmitys kasvattavat sähkönkulutusta. Kattava laitevarustelu tai ympärivuotinen käyttö eivät tarkoita, ettet voisi ratkaista mökin sähköntarvetta aurinkopaneeleilla – tällöin paneeleita tulee yksinkertaisesti asentaa enemmän. 

Investointi mökin aurinkopaneeleihin kannattaa

Yhä useampi valitsee aurinkopaneelit omakotitalonsa ja mökkinsä energiantuotantoon. Investointi aurinkopaneeleihin onkin järkevä valinta useita syistä:

  • Ympäristöystävällisyys. Aurinkosähkö ei tuota lainkaan jatkuvia hiilidioksidipäästöjä. Aurinkoenergia on uusiutuva luonnonvara, jota ei voi ylikuluttaa.

  • Edullisuus. Aurinkosähkö ei tuota jatkuvia kuluja, ja itse aurinkoenergia on ilmaista.  

  • Huolettomuus ja käyttövarmuus. Aurinkopaneelit eivät tyypillisesti vaadi huoltoa asennuksen jälkeen.

  • Pitkäkestoisuus. Aurinkopaneelit kestävät mökkikäytössä yleensä vuosikymmeniä.

Aurinkopaneelit mökille Greensolarilta

Olemme asentaneet aurinkopaneeleita lukuisiin mökkeihin ja omakotitaloihin. Osaamme laajan kokemuksemme ansiosta auttaa sen arvioimisessa, kuinka monta paneelia mökillesi kannattaa hankkia. Toimitamme paneelit mökille ja huolehdimme myös asennustyöstä.

Saat siis meiltä aurinkopaneelit mökille avaimet käteen -ratkaisuna!

Lue lisää: Aurinkopaneelit

Suunnitteletko aurinkopaneeleiden hankkimista mökille? Greensolar Oy myy ja asentaa aurinkopaneeleita koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

SOITA MEILLE

Puh: 044 975 9727

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TARJOUSPYYNTÖ
YLI 3000 PANEELIN KOKEMUS

Omaamme pitkän kokemuksen aurinkoenergian parissa.

TOIMISTO

Lahnuksentie 215 c

01840 KLAUKKALA

PALVELUMME

© 2019 by Greensolar Oy