AURINKOPANEELIT OMAKOTITALOON

Katso myös nämä...

Oletko hankkimassa aurinkopaneeleja omakotitaloon? Olet tehnyt hyvän päätöksen! Aurinkopaneelit ovat sopiva sähköntuotannon ratkaisu jokaiseen omakotitaloon. Nykyisellä hintatasolla investointi aurinkopaneeleihin maksaa itsensä yllättävän nopeasti takaisin.

Aurinkopaneelit ovat ympäristötietoisen kodinomistajan valinta

Aurinkopaneeleilla voit tuottaa puhdasta energiaa omavaraisesti. Aurinkoenergia on ennen kaikkea ympäristötietoisen asukkaan valinta.
Aurinkopaneelit sopivat kaikenlaisiin koteihin katon mallista riippumatta: harja- ja pulpettikatoille, peltikatoille, huopakatoille ja tiilikatoille. Myöskään katon materiaalilla ei ole merkitystä.

Aurinkopaneelien määrä päätetään omakotitalon sähköntarpeen mukaan

Aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa ja käytössä on syytä ottaa huomioon tiettyjä asioita, joista tärkeimpiä ovat:

 • Järjestelmän mitoitus tarpeen mukaan

 • Asennuspaikka

 • Mahdolliset varjostumat asennuspaikalla

 • Oikeiden tuotteiden valinta

Varatessanne meiltä suunnittelukäynnin asiantuntijamme saa parhaiten kokonaiskäsityksen kohteesta ja pystyy huomioimaan tarvittavat asiat. Näin aurinkosähköjärjestelmästä saadaan suunniteltua sellainen, että se hyödyttää asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Invertterit osana omakotitalon aurinkosähköjärjestelmää

Invertterit ovat tärkeä osa koko aurinkosähköjärjestelmää. Tavallaan invertteri on aurinkosähköjärjestelmän sydän, sillä se tekee taukoamatta työtä muuttamalla aurinkopaneeleista tulevan tasasähkön käyttöön sopivaksi vaihtosähköksi. Tästä syystä invertteri kannattaa valita huolella. Meillä on valikoimassa kolmea erilaista invertterivaihtoehtoa. 

 • Perinteinen invertteri (Fronius Symo)​

  • Soveltuu kaikkiin kohteisiin​
    

 • Hybrid invertteri

  • Mahdollistaa akkujen kytkemisen järjestelmään, joko asennusvaiheessa tai jälkikäteen.​
    

 • Paneelikoitaiset invertterit

  • Kohteisiin jossa esiintyy huomattavia varjostuksia​

Kun valitset invertteriksi tunnetun ja luotettavan valmistajan tuotteen, saat varmuuden järjestelmän toimivuudesta jopa vuosikymmeniksi. 
 

Aurinkosähköä kellon ympäri!

Uudet innovaatiot sekä tarjonnan lisääntyminen akkualalla ovat kiihdyttäneet hintakehitystä aurinkosähkön tuottajille houkuttelevammaksi. Akullinen järjestelmä mahdollistaa aurinkosähkön hyödyntämisen vuorokauden ympäri. Auringon paistaessa akut ladataan täyteen, kun taas aurinkosähköä ei ole saatavilla akun varaus puretaan kodin sähkölaitteiden käyttöön. Akkupaketilla saa asennetusta aurinkosähköjärjestelmästä maksimaalisen hyödyn!

Toimitamme ja asennamme aurinkopaneeleita omakotitaloihin ja kiinteistöihin koko Suomen alueella.​

 
 
SOITA MEILLE

Puh: 044 975 9727

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TARJOUSPYYNTÖ
YLI 3000 PANEELIN KOKEMUS

Omaamme pitkän kokemuksen aurinkoenergian parissa.

TOIMISTO

Lahnuksentie 215 c

01840 KLAUKKALA

PALVELUMME

© 2019 by Greensolar Oy