AURINKOPANEELIT MAATILALLE TAI YRITYSKIINTEISTÖÖN

Katso myös nämä...

Aurinkopaneeleilla jopa 7–10 prosentin tuotto maatiloille ja yrityksille

Liikekiinteistöt ja maatilat ovat erinomainen ympäristö aurinkosähkön tuottamiseksi aurinkopaneeleilla. Hankkimalla aurinkopaneelit maatilalle tai yrityskiinteistöön voit tuottaa sähköä kymmenien vuosien ajan yhdellä kertainvestoinnilla. Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkosähkövoimala tarjoaa jopa 7–10 prosentin tuoton sijoitetulle pääomalle. 

Maatilat, teollisuuskiinteistöt ja muut yritysrakennukset ovat erinomaisia aurinkopaneelien käyttökohteita, sillä käyttökelpoista asennuspinta-alaa (rakennusten katot, piha-alueet, autokatokset jne.) on riittävästi.

Aurinkopaneelit ovat kannattava investointi


Itse tuotettu aurinkosähkö on verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa. Aurinkosähkö on ylipäätään erinomainen energiamuoto: ei päästöjä, ei liikkuvia osia, ei meluhaittoja. Aurinkopaneelien huollon tarve on erittäin pieni, ja niiden avulla voit pienentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta.

Asiantuntijamme auttavat aurinkopaneelien hankinnassa

Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan tarpeisesi mukaiseksi. Näin saadaan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille.  

 

Lue lisää aurinkopaneeleista!

Aurinkosähkön energiatuet maatiloille ja yrityksille

Yritys tai yhteisö voi hakea TEKES-energiatukea. Kun otetaan huomioon poistot yms., yrityksille ja yhteisöille jää lopullista maksettavaa järjestelmän verollisesta hinnasta noin kolmasosa. Me autamme teitä näissä asioissa.

Maatilat voivat saada energia-avustusta hankkeeseen 30–40 % verottomasta kauppasummasta. Tälle on tiettyjä edellytyksiä, kuten investoinnin suuruus, jonka tulee olla yli 17 500 € (alv 0 %). Tämä edellytys täyttyy usein jo siksi, että maatilan suuri sähköntarve edellyttää suurta järjestelmää. Sen vuoksi kauppasumma yleensä ylittää vaaditun tason.

Linkkejä:

Business Finlandin energiatuki

Virtasalmen Viljatuote Oy

 

Suholanrannantie 231, 77330 Virtasalmi
Puhelin: 0208 348000
Sähköposti: info@virtasalmenviljatuote.fi

Virtasalmen Viljatuotteen kotisivuille

Lantmännen Agro Kouvola

Lantmännen Agron kotisivuille

SOITA MEILLE

Puh: 044 975 9727

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TARJOUSPYYNTÖ
YLI 3000 PANEELIN KOKEMUS

Omaamme pitkän kokemuksen aurinkoenergian parissa.

TOIMISTO

Lahnuksentie 215 c

01840 KLAUKKALA

PALVELUMME

© 2019 by Greensolar Oy