SÄHKÖAUTON LATAUSPISTE KOTIIN 

Sähköauton latauspisteen hankinta kotiin kannattaa

Sähköauton latauspiste kotiin on kannattava hankinta jokaiselle sähköauton omistajalle. Valikoimaamme kuuluvat sähköauton latauspisteet ovat sopiva ratkaisu paitsi kotiin, myös muihin kiinteistöihin. 

Tavallista kotitalouspistorasiaa ei suositella sähköauton jokapäiväiseen lataukseen

Perinteistä kotitalouspistorasiaa eli ns. sukopistoketta on mahdollista käyttää sähköauton lataukseen. Sen käyttöä ei kuitenkaan suositella jokapäiväiseksi lataustavaksi turvallisuussyistä. Lisäksi uuden SFS-EN 62752-standardin mukaisesti sukopistokkeen sähkövirta rajataan jatkossa 8 ampeeriin, mikä nostaa monen sähköauton latausaikaa merkittävästi.

Latauspisteellä sähköauto latautuu muutamassa tunnissa

Tehokkaalla älylatauslaitteella latausaika lyhenee vain muutaman tunnin mittaiseksi. Se on myös turvallisempi, sillä laitteet varmistavat kytkennän automaattisesti ennen lataustapahtumaa. Laitteen valinnassa keskeistä on huomioida sitä käyttävät autot. Useimmat nykyiset sähköautot tukevat Type 2 eli Mennekes-pistokkeita. Vaikka kaikki nykyisin markkinoilla olevat autot eivät tue älylaitteiden mahdollistamaa tehokasta latausta, niin laitetta valitessa kannattaa varautua autojen ripeään kehitykseen.

Latauspisteen asentaminen ei vaadi suurta remonttia

Luvan saaminen taloyhtiön latauspisteelle on ensimmäinen askel latauspisteen asentamiseen. Yksittäisen latauspisteen rakentaminen on teknisesti helppoa, ja kiinteistön sähköjärjestelmä kestää yleensä muutaman latauspisteen rakentamisen ilman muutoksia. Kun taloyhtiölle on kertynyt kokemusta ensimmäisistä latauspisteistä ja niiden määrää halutaan kasvattaa, on hyvä teettää sähköjärjestelmän kartoitus.

 

Latauspisteen voi asentaa kuka tahansa sähköasentaja ilman lisäkoulutusta. Asennuksen yhteydessä suoritetaan sähköalan ammattilaisten suosittamat mittaukset. Asennukseen kuluu normaalisti aikaa muutama tunti. Virran palveluiden mukana toimitetaan kattavat ohjeet sähköasentajalle.

Sähköauton latauspiste Greensolarilta

Meiltä saatte laadukkaat RATIO ELECTRIC -kotilatauspisteet 1-vaiheisina ja 3-vaiheisina. Kaikki latausasemat on varustettu esiasennetulla syöttökaapelilla. Helppo asentaa ja ottaa käyttöön! 

Teemme latauspisteiden asennuksia Uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

SOITA MEILLE

Puh: 044 975 9727

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TARJOUSPYYNTÖ
YLI 3000 PANEELIN KOKEMUS

Omaamme pitkän kokemuksen aurinkoenergian parissa.

TOIMISTO

Lahnuksentie 215 c

01840 KLAUKKALA

PALVELUMME

© 2019 by Greensolar Oy